Υπάρχουν 14 χρήστες online.

Πληροφορίες
info@metaxeirismenos.gr
www.metaxeirismenos.gr - Μικρό επιτραπέζιο ρολόι γραφείου με κρυφή κάμερα για να απαθανατίζει σημαντικά ραντεβού που έχετε και για τα οποία θέλετε να έχετε αποδείξεις. ΑΡΧΙΚΗ > ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ > ΔΙΑΦΟΡΑ > Μικρό επιτραπέζιο ρολόι γραφείου με κρυφή κάμερα για να απαθανατίζει σημαντικά ραντεβού που έχετε και για τα οποία θέλετε να έχετε αποδείξεις.

Μικρό επιτραπέζιο ρολόι γραφείου με κρυφή κάμερα για να απαθανατίζει σημαντικά ραντεβού που έχετε και για τα οποία θέλετε να έχετε αποδείξεις.

ΕΙΔΟΣ : ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΔΙΑΦΟΡΑ
Τ.Κ. : 52100
ΠΟΛΗ : ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΝΟΜΟΣ : ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΧΡΗΣΤΗΣ : tasos
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 6982400003
Η συγκεκριμένη αγγελία είναι πολύ πρόσφατη στο metaxeirismenos.gr
[ 70,00 € ]


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ


Αγαπημένα | Μηνύματα | Προβολές :587

Μικρό επιτραπέζιο ρολόι γραφείου με κρυφή κάμερα για να απαθανατίζει σημαντικά ραντεβού που έχετε και για τα οποία θέλετε να έχετε αποδείξεις. Το ρολόι γραφείου δεν ξεχωρίζει από τα άλλα αξεσουάρ ενός γραφείου και δεν γίνεται αντιληπτό με γυμνό μάτι. Το ρολόι κάμερα λόγω του μικρού μεγέθους του μπορεί να τοποθετηθεί σε διαφορά σημεία του χώρου ενός σπιτιού ή μιας εταιρίας και να καταγράψει στην μνήμη του αυτά που θα συμβούν στην συνέχεια χωρίς κανείς να το γνωρίζει. Διαθέτει εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου που φορτίζεται από θύρα USB ή από τον φορτιστή που το συνοδεύει. Η μνήμη της συσκευής δια Απαγορεύεται η χρήση του προϊόντος για παράνομους σκοπούς. Η εταιρεία μας δεν είναι υπεύθυνη για τις όποιες συνέπειες προέλθουν από παράνομη χρήση αυτού του προϊόντος από τους τελικούς χρήστες του.

ΣΧΟΛΙΑ

.